MKE yürüyüş yolu halka açıldı

MKE yürüyüş yolu halka açıldı

GÜVENLİ VE SAĞLIKLI SPOR İÇİN...

MKE yürüyüş yolu halka açıldı

MKE nizamiye girişinde bulunan yürüyüş yolu düzenlenen törenle halka açıldı.

GENİŞ KATILIM

Vali Ali Kolat, Vali Yardımcıları Rıfat Ata ve Abdullah Aslaner,  MKE Genel Müdür Yardımcısı Faruk Yenal, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hasan Gerem, MKE Fabrika Müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşten önce, MKE Destek Hizmetleri Müdürü Tayyar Pehlivanlı, yürüyüş yolu hakkında bilgiler verdi.

GÜVENLİK NEDENİYLE KAPATILMIŞTI

Burada bilgiler veren Vali Ali Kolat, Daha önceden vatandaşlarımız burada yürüyorlardı. Daha sonra güvenlik nedeniyle burası kapatıldı. MKE yönetiminde de bu konuyu gündeme getirdik. Sağ olsun arkadaşlarımız buranın tekrar açılmasına sıcak baktılar. Gördüğünüz gibi, MKE burada güzel bir çalışma yaptı. Tekrar burası vatandaşlarımıza açıldı. Bundan sonra cıvıl cıvıl kuş sesleri içerisinde sabahları bu güzel ortamda vatandaşlarımız tekrar yürümeye başlayacaklar. Vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Ben bu vesileyle buranın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İLK YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Daha sonra Vali Kolat ve protokol heyeti MKE Destek hizmetleri bahçesinde bulunan alanda ilk yürüyüşe katılarak sportif faaliyetler yaptı. Vali Kolat, Sportif faaliyetlere katılan il müdürlerine ve vatandaşlara lokum ikram etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ