MKE´ye personel alınacak

MKE´ye personel alınacak

3 FABRİKAYA 4 PERSONEL ALINACAK

MKE´ye personel alınacak

Kırıkkale Makine Kimya Endüstrisi Kurumuna bağlı Mühimmat, Silah ve Pirinç Fabrikası´na engelli ve terörle mücadelede yaralanan personel alınacak.

3 FABRİKAYA 4 PERSONEL ALINACAK

MKE Fabrikalarına alınacak 3 engelli ve terörle mücadelede yaralanan 1 işçi alımı için başvuruların geçtiğimiz gün başladığı öğrenildi. Konuyla ilgili Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, ?Kırıkkale´de faaliyet gösteren Silah Fabrikası Müdürlüğüne tesviye, tornacılık, frezecilik, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) teknisyeni, CNC bölümü, nümerik kontrollü makineler mesleğinden 1 engelli personel; Mühimmat Fabrikası Müdürlüğüne tesviye, tornacılık, frezecilik, bilgisayarlı nümerik kontrol (CNC) teknisyeni, CNC bölümü, nümerik kontrollü makineler mesleğinden 1 engelli ve 1 terörle mücadelede yaralanan personel olmak üzere toplam 2 kişi, Pirinç Fabrikası Müdürlüğüne ise kaynakçılık ve metal işleri bölümünden mezun 1 engelli personel alınacak? diye konuştu

BİREYSEL BAŞVURU YAPABİLİRLER

Ulu bu mesleklere sahip kişilerde lise mezunu olma, engelli alımında 2014 yılında yapılan E-KPSS´de en az 1 puan ve üzeri KPSS puanı alma, terörle mücadelede yararlanan alımında 2014 yılında yapılan KPSS´ye girme ve Kırıkkale´de ikametgâh şartı aranıyor. Şartları taşıyan kişiler İŞKUR İl Müdürlüğüne nüfus cüzdanı ve mezun olduğu okulun diplomasıyla gelerek başvurularını bireysel olarak yapabilirlerini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü