MKE´nin sorunlarını meclise taşıyacağım

MKE´nin sorunlarını meclise taşıyacağım

KENDİSİNİ ZİYARETE GELEN MKE İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI DİNLEYEN CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AVUKAT AHMET ÖNAL İŞÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

KENDİSİNİ ZİYARETE GELEN MKE İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI DİNLEYEN CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AVUKAT AHMET ÖNAL İŞÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

MKE´nin sorunlarını meclise taşıyacağım

CHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Ahmet Önal Kırıkkale´nin var olmasına vesile olan ve Türkiye´nin silah sanayinde ilk kurumu olan MKE´nin bugün gelinen noktada durumunun hiç de iç acıcı olmadığını söyledi. Kurumun bilerek küçültüldüğünü ve işlevsiz hale getirildiğini savunan Önal ?İlk işim MKE´nin sorunlarını meclise taşımak olacak? dedi.

MKE İŞÇİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Ahmet Önal Milletvekili kaydını yaptırdıktan sonra başlattığı teşekkür ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Önceki gün kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen işçileri parti il binasında kabul eden Önal öncelikle kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

AYRIM YAPMADAN ZİYARET EDİYORUM

Bu kapsamda çat kapı herkesi ziyaret ettiğini ve teşekkürlerini ilettiğini belirten Önal bu saatten sonra herkesin Milletvekili olduğunu bu düşünce kapsamında Kırıkkale´nin topyekûn sorunlarının kendi sorunu olduğunu bildirdi. Çünkü kendisinin de bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içtiğini ve havasını teneffüs ettiğini belirten Önal, bu şehrin kazanımlarının herkesin kazanımı olacağını bildirdi.

MKE´NİN SORUNLARI ÖNCELİĞİM OLACAK

Bu arada Kırıkkale´nin var olmasına vesile olan ve bugün gelinen noktada bilinçli olarak kapanma noktasına getirilen MKE´nin öncelikli meseleler arasında olduğunu belirtti. Bunun için kurumun içinde bulunduğu çıkmazı ve çözüm önerilerini mutlaka Mecliste dile getireceğini belirten Önal, ?MKE, bilinçli olarak küçültülüyor, bilinçli olarak kapanma noktasına getiriliyor. Daha önce de satılan bu tür kurumlar önce küçültülüp sonra modernize edilip satılmışlardır. Bunun örnekleri fazlasıyla bulunmaktadır. MKE´nin de aynı şekilde satışa hazırlanmakta olduğunu görüyoruz. Bu zamana kadar MKE hiçbir dönemde mecliste veya başka bir yerde öne çıkarılmamıştır. Allah´ın izniyle ilk işim MKE´nin durumunu meclise taşımak olacak? diye konuştu.

Haber-Foto: Murat Karadağ



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu