MKE´nin makûs talihi değişiyor

MKE´nin makûs talihi değişiyor

KIRIKKALE ARTIK GÖÇ VEREN DEĞİL ÖNEMLİ ÖLÇÜDE GÖÇ ALAN İL OLACAK

KIRIKKALE ARTIK GÖÇ VEREN DEĞİL ÖNEMLİ ÖLÇÜDE GÖÇ ALAN İL OLACAK

MKE´nin makûs talihi değişiyor

Kırıkkale´nin var olmasına vesile olan ve Türkiye´nin ilk silah sanayini bünyesinde barındıran MKE´nin makûs talihi değişiyor. Yeni yatırımlar sayesinde geçen zaman içinde neredeyse atıl duruma gelen Kırıkkale Fabrikalarının yeniden eski günlerine dönmesi bekleniyor.

KIRIKKALE GÖÇ ALAN İL OLACAK

Geçtiğimiz gün Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın MKE Genel Müdürü ile Merkeze yapılacak Müze konusunda yaptıkları üçlü görüşme sırasında Genel Müdür Ahmet Taşkın´ın yatırımlar konusunda çok ciddi bilgiler verdiği öğrenildi. Şimdilik kamuoyundan gizli tutulduğu öğrenilen yatırımlarla MKE Kurumu fabrikalarının yeniden eski günlerine döneceğinin ileri sürüldüğü kaydedildi. Hatta bu yatırımlar sayesinde Kırıkkale´nin göç veren değil önemli oranda göç alan iller arasında ilk sıralarda yerini alacağı bile ifade edildi.

FAZLACA BİR AYRITI PAYLAŞILMADI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın bir sohbet sırasında ?Kırıkkale´nin geleceği konusunda umutlarım arttı. Kırıkkale önümüzdeki kısa sürede göç alan il olacak? diyerek küçük ipuçları verdiği yatırımların en kısa zamanda gerçekleşmesinin planlandığı üçlü görüşme sırasında ifade edildiğini belirten Saygılı söz konusu yatırımlarla ilgili bilgilerin detayının önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşılacağını da söyledi. Belediye Başkanı Saygılı, MKE´nin bu sayede yeniden eski günlerine döneceğini de ifade etti.

ÖZEL HABER: Murat Karadağ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı