MKE Genel Müdürlüğü Kırıkkale'ye gelecek

MKE Genel Müdürlüğü Kırıkkale

GÖÇER, TÜRK METAL KONGRESİNDE KONUŞTU

MKE Genel Müdürlüğü Kırıkkale'ye gelecek

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer MKE Genel Müdürlüğünün Kırıkkale'ye getirileceğini söyledi. Göçer Fabrikalarının hemen tamamı Kırıkkale'de bulunan MKE Kurumu Genel Müdürlüğünü Kırıkkale'ye getireceğiz” dedi.

TÜRK METAL'İN KONGRESİNDE KONUŞTU

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer Türk Metal Sendikasının 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı. Vali Ali Kolat ve AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ile Oğuz Kağan Köksal'ın katıldığı toplantıda söz alan Seyit Ahmet Göçer kendisinden önce konuşan Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'ı eleştirerek seçim dönemlerinde MKE Kurumunu gündemlerine aldıklarını söyledi. Göçer, 12 yıllık süreçte MKE ile ilgili iktidarın hiçbir çalışma yapmadığını ileri sürdü.

MHP İKTİDARINDA MKE ELE ALINACAK

AK Parti Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal'ın konuşmasından sonra söz alan MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer   Benim babam da MKE Kurumuna yıllarını verdi. Kırıkkale'de MKE'nin ekmeği kursağına girmemiş insan sayısı azdır. Üstelik MKE'nin ilk fabrikaları da burada kurulmuştur. Fabrikalarının hemen tamamı burada olmasına rağmen genel müdürlüğü Ankara'da olduğu için tüm zahmetini Kırıkkale çekerken vergi ve benzeri girdileri Ankara'ya gitmektedir. Onun için MHP iktidarında ilk işimiz MKE Kurumu Genel Müdürlüğünü Kırıkkale'ye getirmek olacak. Milletvekili seçilirsem bunun için mücadele edeceğim” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ