MKE?de hurda kuyruğu uzadı

MKE?de hurda kuyruğu uzadı

Yaşlı olmalarından ötürü piyasadan çekilecek olan eski araçlar, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda Fabrikası önünde, yılın son gününde uzun kuyruklar oluşmasına sebep oluyor.

TIR VE MİNİBÜSLER YER ALIYOR

Yaşlı olmalarından ötürü piyasadan çekilecek olan eski araçlar, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda Fabrikası önünde, yılın son gününde uzun kuyruklar oluşmasına sebep oluyor. Günde, yaklaşık 200 aracın işleminin yapıldığını belirten yetkililer, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. Türkiye`nin değişik illerinden Kırıkkale`ye getirilen hurda araçlar içinde, 1985 yılından önce üretilen ve piyasadan çekimine başlanan kamyon, tanker, kamyonet, otobüs, TIR ve minibüsler yer alıyor.

 

SOĞUKTA ATEŞ YAKARAK ISINMAYA ÇALIŞIYOR

31 Aralık 2011 tarihinde (bugün) sona erecek alımlar üzerine araç sahipleri fabrika önünde beklemeye başladı. Yaklaşık 500 aracın bulunduğu kuyruğa, her dakika yeni araçlar ekleniyor. İşlerinin yavaş yürüdüğünü iddia eden araç sahipleri ise rahatsız. 3 gündür araçlarının başında bekleyen vatandaşlar, soğukta ateş yakarak ısınmaya çalışıyor. Daha önceden tecrübesi olan şoförler ise yiyecek ve içeceklerini yanlarında taşıyor. Yaklaşık 3 gündür araç kuyruğunda beklediğini açıklayan ve Adana`dan gelen araç sahibi Mutlu Sert, işlerin çok yavaş işlediğini ifade etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ