MKE Üniversitesi kurulmalı

MKE Üniversitesi kurulmalı

AK Parti Milletvekili aday adayı Regaip Kurtoğlu Kırıkkale'ye ikinci bir üniversite kurulmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Kurtoğlu Yıllardır hayalim” dediği projenin MKE Üniversitesi olduğunu belirterek MKE Kurumunu yeniden şahlandıracak projesi için

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI REGAİP KURTOĞLU KIRIKKALE’NİN KURTULUŞ REÇETESİNİ AÇIKLADI:

MKE Üniversitesi kurulmalı

AK Parti Milletvekili aday adayı Regaip Kurtoğlu Kırıkkale’ye ikinci bir üniversite kurulmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Kurtoğlu “Yıllardır hayalim” dediği projenin MKE Üniversitesi olduğunu belirterek MKE Kurumunu yeniden şahlandıracak projesi için destek istedi.

NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Elektrik Mühendisi Regaip Kurtoğlu gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Aday adaylığı konusunda gazetemiz yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunan Kurtoğlu Kırıkkale ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’ye ikinci bir üniversite kurulmasının kaçınılmaz olduğunu belirten Kurtoğlu şehirlerin gelişmesinde üniversitelerin rolünün büyük olduğunu söyledi.

YILLARDIR HAYALİM

Elektrik Mühendisi Regaip Kurtoğlu Kırıkkale’nin kurulmasına vesile olan ve Türk Silah Sanayinin ilk kuruluşlarından olan Makine Kimya Endüstri Kurumunun bugünkü durumu karşısında hayalindeki projenin kurumun mevcut arazisinde teknik bir üniversite kurulması olduğunu anlatan Kurtoğlu MKE Teknik Üniversitesi sayesinde Kurumun yeniden eski yıllarına dönmesinin mümkün olacağını söyledi.

ESKİ ÇIRAK OKULU MODELİ

Üniversiteyle birlikte MKE Meslek Yüksek Okulu ve teknik fakülte kurulmasıyla buradan mezun olanların da MKE’de istihdam edileceğini söyledi. Kurtoğlu ilk kez gazetemize açıkladığı projenin yıllardır hayalindeki proje olduğunu belirterek daha açık anlaşılır olması bakımından Üniversite ve Meslek Yüksek Okulunun eski çırak okulu modeli olacağını kaydetti. Bu sayede hem Kırıkkale’nin ikinci bir üniversiteye kavuşacağını hem de MKE Kurumunun eski günlerine yeniden döneceğini ifade etti.

BÜROKRAT SAYIMIZ ÇOK AZ

Bu arada diğer konularda ise öncelikle Kırıkkale’nin bürokrat bakımından yetersiz olduğunun altını çizerek Ankara’da önemli kurumlarda Kırıkkaleli bürokratların sayısının artırılması için önemli projelerinin olduğunu söyledi. Genç bir siyasetçi olarak birikimlerini doğup büyüdüğü ekmeğini yediği Kırıkkale’ye ben vefa borcu olarak ödemek istediğini belirten Kurtoğlu iyi bir siyasetçide bulunması gereken vasıfların kendisinde bulunduğuna inandığını anlatan Kurtoğlu bu imkânı yakalaması için sağduyulu Kırıkkale halkından destek istediğini bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız