MKE gurur kaynağı

MKE gurur kaynağı

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Fabrika Müdürleri Kırıkkale Valisi Ali Kolat?ı makamında ziyaret ettiler Kolat, MKE?nin ülkemizin gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ? MKE Kurumu ülkemizin gururu 1925 Yılından günümüze kadar savunma sanayinin öncüsü olarak çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda Kırıkkale?de 25 bine yakın işçi çalışıyordu ancak günümüz teknolojisi ile şundan 3 bine yakın işçi çalışmakta. Her alanda olduğu gibi MKE?de teknolojiye ayak uydurarak çalışıyor, beklenen yatırımlar ile daha ileri noktaya gidilecek bu yatırımların çalışmaları devam ediyor. Bu yatırımlar Kırıkkale acısından iyi olacak? diye konuştu.

MKE Kırıkkale Fabrika Müdürleri ise Çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. MKE Kurumunun son 8 Yılda daha iyi noktaya geldiğini ifade ettiler.  MKE Kurumunun Silah yapımında dünya 3?üncüsü olduğunu ifade eden Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürü Faruk Yanal, ? Silah üretiminde malzemelerimizi hurdalıktan alıp üretim yapıyoruz. Teknolojiye ayak uydurarak üretimlerimiz gerçekleşiyor, dışarıya bağlı kalmadan hurdadan ağlımızı malzemeler ile üretimlerimiz devam ediyor? dedi.  Ziyarete Silah Fabrikası Müdürü Kamil Altınkaya, Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürü Faruk Yanal, Barut Fabrikası Müdür Berna Doğrul, Pirinç Fabrikası Müdürü Halil Karataş, Hurdalık Müdür Rıza Ataseven, Mühimmat Fabrikası Müdür Sait Altıntaş katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü