MKE ehil ellerde olmadığı için küçüldü

MKE ehil ellerde olmadığı için küçüldü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Mustafa Özbayrak, MKE'nin siyaseten değil bugüne kadar ehil ellerde olmamasından dolayı küçüldüğünü ve bugünkü duruma geldiğini söyledi.

MKE İHMAL EDİLDİ  

Özbayrak rahatsız olmasına rağmen basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Özbayrak aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özbayrak yöneltilen bir soru üzerine MKE Kurumunun küçülmesinin siyasetle ilgisinin olmadığını bugüne kadar ehil ellerde olmamasından dolayı küçüldüğünü ve bugünkü duruma geldiğini söyledi.

DÖNEMİN YETKİLİLERİNE KIRGINIM

Milletvekilliği döneminde her aşamasının kendisine ait olan Sulakyurt Barajının temel atma törenine dahi çağırılmamasının kendisini kırdığını söyleyen Özbayrak, “Bu barajın projesini çıkartan benim. Tek başıma çıkarttım. Fakat temel atma törenine dahi davet edilmedim. Diğer bir konu ise Keskin Anadolu Lisesi. Bu konuda bizim gayretlerimiz oldu. Okulun yazısı çıktığında milletvekillerinin haberi dahi yoktu” diye konuştu.

TÜRKİYE KURTULUŞ SAVAŞI VERİYOR

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Özbayrak, “Türkiye sanki yeniden bir kurtuluş savaşı veriyor. Son 12 yılda önemli başarılar sağlandı. Son olarak birde ekonomik vesayet var. Türkiye tarihinde hiç sömürge yaşamadı ancak sömürgecilerin zihniyetlerine sahip taşeronlarını bıraktı. Dünyada sol partiler genellikle alt tabakadaki insanlardan destek alır ama Türkiye’de bu durum tam tersi. Alt tabakadaki insanların desteğini Ak Parti, zenginlerin desteğini CHP alıyor. Çok ilginç bir durum” sözlerine yer verdi. Şah-Fırat operasyonuyla ilgili de değerlendirmede bulunan Özbayrak, operasyonun yerinde olduğunu, büyük bir provokasyonun önünün kesildiğini söyledi.



OKTAY KIRLANGIÇ
1.03.2015 00:48:58
Sayın ÖZBAYRAK geçtiğimiz bir dönem bu şehrin M. V. olarak mecliste bulundunuz. Kökü İstanbul`un fethine dayanan medarı iftihar kuruluşumuz Makine Kimyanın bu hale getirilmesine karşı mecliste nasıl bir tepki verdiniz? Bizler ama o kurumun ekmeğini yemiş kişiler olarak ama sıradan vatandaşlar olarak bu gidişatın hayra alamet olmadığını görüp yıllardan beri her fırsatta bunu dile getirirken,bir bilim adamı olarak siz ve sizin gibi kariyer sahibi ama atanmış ama seçilmişlerimiz bu durumun farkında değil miydiniz acaba? MKE meselesi bu şehirde yaşayan herkesin bir şekilde derdi olurken, şehir her geçen gün göç verirken, bu şehre hizmet etmek isteyenler birer birer batırılırken, bu saatten sonra siz acaba müspet yönde ne yapabilecek siniz.Saygılar sunuyorum hocam.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı