MKE Çelikspor liderlik koltuğunda

MKE Çelikspor liderlik koltuğunda

MKE Çelikspor oynadığı futbolla göz dolduruyor. Çelikspor son haftalarda aldığı galibiyetlerle Kırıkkale 1.Amatör kümede namaglup liderliğini sürdürüyor.

HEDEF BAL LİGİ
Oynadığı beş maçta dört galibiyet bir beraberlik alan Çelikspor, Antrenör Ali Osman Yenal ve Teknik Sorumlu Zeki Uzel hocayla liderlik koltuğuna oturdu. Takımda çok tecrübeli futbolcuların yanı sıra birçok genç futbolcunun da bulunduğunu söyleyen Antrenör Yenal, hedeflerinin BAL Ligi olduğunu belirterek, ?Transfer yasağı olan Kırıkkalesporumuza her zaman oyuncu vermeye hazırız? dedi.
 
SIKI HAZIRLANIYORUZ
Zeki Uzel ise, ?Önümüzde zorlu maçlarımız var. Özellikle bu haftaki takipçimiz İl Özel İdarespor maçına sıkı hazırlanıyoruz. O maçı da kazasız atlatmak istiyoruz. Ligde kolay takım yok. Çok zor maçlarımız olacak ancak onlarında üstesinden gelecek güçteyiz. Sezonu erken açıp alt yapımızı güçlendirdik ve U16, U17 takımlarının yanı sıra U19 takımımızda hazır vaziyette. Çok yetenekli futbolcularımız var. İlerisi için umut vaat ediyorlar? dedi. Çelikspor haftanın beş günü kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ