MKE Kırıkkalespor´un dev stoperi büyük ilgi görüyor

MKE Kırıkkalespor´un dev stoperi büyük ilgi görüyor

?BANA GÜVENENLERİ İSE ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİM?

MKE Kırıkkalespor´un dev stoperi büyük ilgi görüyor

Yeni sezon öncesi Osmanlıspor´dan MKE Kırıkkalespor´a transfer olan 1.94´lük Onur, antrenmanlardaki çalışkanlığı ve uzun boyuyla taraftardan büyük ilgi görüyor.

?BANA GÜVENENLERİ İSE ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİM?

MKE Kırıkkalespor gibi bir takımda futbol oynamaktan her zaman mutlu olacağını belirten Onur Ulaş Tatar, ?Bana güvenenleri ise asla mahcup etmeyeceğim. Hocamızın söylediklerini harfiyen yerine getirip tecrübemi de ekledikten sonra başarıyı yakalamamak için bir sebep yok. Ben de gerekeni yapacağım? diye konuştu.

?HEDEFİMİZ, YENİ SEZONA İYİ BİR ÇIKIŞLA BAŞLAMAK?

Yeni sezonda MKE Kırıkkalespor için Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1.94´lük tecrübeli stoper, ?Hedefimiz, yeni sezona iyi bir çıkışla başlamak. Bunun için takım olarak hep birlikte uyum içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.  Yeni sezonda taraftarların özlem duyduğu bir MKE Kırıkkalespor ile sahalarda fırtına estirecek bir takım olacağız ve her maça 3 puan için çıkacağız? dedi. MKE Kırıkkalespor´un yeni transferi olan Onur Ulaş Tatar daha önce Osmanlıspor, Keçiörengücü, Kayserispor altyapılarında ve genç takımlarında futbol oynadı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ