MKE Kırıkkalespor´dan futbolculara moral yemeği

MKE Kırıkkalespor´dan futbolculara moral yemeği

?MKE KIRIKKALESPOR´DA FUTBOL OYNAMAK BİR AYRICALIKTIR?

MKE Kırıkkalespor´dan futbolculara moral yemeği

20 gündür kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren MKE Kırıkkalesporlu futbolcular, kulüp tarafından MKE Yüzme Havuzunda verilen moral yemeğinde bir araya gelerek stres attı.

?KIRIKKALE HALKINA FUTBOL ZİYAFETİ ÇEKECEĞİZ?

Sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla sezona hazırlanan MKE Kırıkkalesporlu futbolcular, Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edecek olan takımımızın özlenen günlerine döneceğini ve her maçta Kırıkkale halkına futbol ziyafeti çekeceklerini belirttiler. Kulüp Başkanı Metin Karakuş tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen MKE Kırıkkalesporlu futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler yeni sezonun Kırıkkale futbolseveri için çok farklı olacağını kaydettiler.

?MKE KIRIKKALESPOR´DA FUTBOL OYNAMAK BİR AYRICALIKTIR?

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Metin Karakuş, ?MKE Kırıkkalespor olarak Bölgesel Amatör Lig´de mücadele edeceğimiz rakiplerimizi çok yakından tanıyoruz. Sahada sizlere verilen görevi en iyi bir şekilde yapacağınıza inancım sonsuz. MKE Kırıkkalespor bir efsanedir. MKE Kırıkkalespor´da futbol oynamak bir ayrıcalıktır. Bu takımda futbol oynayanların her zaman önü açıktır? dedi. Günün anısına fotoğraf çektiren futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler, güzel bir gecenin ardından moral depolayarak ayrıldılar.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ