MKE Kırıkkalespor´a forma reklamı jesti

MKE Kırıkkalespor´a forma reklamı jesti

TGT BİR YILLIK FORMA REKLAMINI ALDI, ULAŞIM SORUNUNA YARDIMCI OLACAK

TGT BİR YILLIK FORMA REKLAMINI ALDI, ULAŞIM SORUNUNA YARDIMCI OLACAK

MKE Kırıkkalespor´a forma reklamı jesti

Ligin ilk karşılaşmasında bir takım zorluklara rağmen 100. Yıl Soğuksuspor´u tek golle mağlup ederek hanesine üç puanı yazdırmayı başaran MKE Kırıkkalespor´a forma reklamı jesti geldi. Türkiye Gençlik Teşkilatı takımın bir yıllık forma reklamını alarak önemli bir katkı sağladı.

REKLAM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Son yıllarda yaşanan maddi sıkıntılar ve şehrin yöneticileri tarafından yeterince desteklenmeyen Kırıkkale´nin ilk takımı MKE Kırıkkalespor lige iyi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk karşılaşmasında üç puanı hanesine yazdırmayı başaran MKE Kırıkkalespor imkânsızlıklara rağmen ligi en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyor. Gerek yönetim gerekse futbolcu ve teknik heyet tüm olumsuzluklara göğüs gererek Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor.

KIRIKKALE´NİN İLK TAKIMI

Kırıkkale´nin ilk ve tek takımı olarak yıllarca bu şehrin sporuna gönül vermiş insanlarının yıllarca peşinden koşarak tüm başarılarına ortak olduğu Makine Kimya Endüstri Kurumu Kırıkkalespor eski durumuna dönmek istiyor. Bir zamanlar Türkiye´de ilçe takımı olarak birinci lige çıkma özelliği ile tanınan Kırıkkalespor gerek üçüncü lig, gerekse ikinci lig, müsabakalarında hep favori olarak adını Türkiye spor tarihine yazdırmış enden spor kulüplerinden birisiyken bugün özellikle kentin yöneticilerinin duyarsızlığı nedeniyle ciddi sıkıntılara rağmen ligde yine varlığını sürdürme çabası içinde.

BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM

Kırıkkale´nin ilk ve tek takımı olma özelliğini taşıyan ve Kırıkkale´nin spor tarihinde şanlı bir geçmişi olan Kırıkkalespor´a iyi gününde olduğu gibi bugünkü sıkıntılı gününde de sahip çıkmak her Kırıkkaleliyim diyenin asli görevi olması gerektiği bir gerçek olarak ortadayken Kırıkkalespor´a ilk yardım eli uzandı. Geçtiğimiz ay Kırıkkale Şubesini açan Türkiye Gençlik Teşkilatı, takımın bir yıllık forma reklamını alarak bir jest yaptı.

KIRIKKALESPOR´A SAHİP ÇIKALIM

TGT Genel Başkanı Hakan Polat, kendini her platformda Kırıkkaleli olarak empoze eden herkesin öncelikle şehrin tanıtımında en önemli unsuru olan spor kulübüne yardım etmesi gerektiğini söyledi. Polat bu manada teşkilat olarak kulübün bir yıllık forma reklamı karşılığında karınca kararınca destek olduklarını bildirdi. Bu arada deplasman ulaşım sorununun da çözmeye çalıştıklarını söyledi. Kulüp başkanı Mustafa Demirel de konuşacak çok şeyin olduğunu ancak şimdi konuşma zamanının olmadığını ileriki günlerde gerektikçe konuşacağını söyledi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ