MKE Kırıkkalespor şeytanın Bacağını kırmak istiyor

MKE Kırıkkalespor şeytanın Bacağını kırmak istiyor

Antrenör Fuat Gümüşay, Karadeniz Ereğli Belediyespor önünde şansızlığımızı kırmak istediklerini söyledi.

Ligde haftanın maçını yarın Fikret Karabudak stadında Karadeniz Ereğlispor ile oynayarak geçirecek olan MKE Kırıkkalespor da Antrenör Fuat Gümüşay, uzun zamandan beri hasret kaldıklarını galibiyet hasretini gidermek için yaptıkları çalışmaların semeresini taraftarların destekleri ile görmek istediklerini söyledi.

 

FUTBOLCU ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM

MKE Kırıkkalespor olarak beklenmedik puanlar kaybetmeleri yüzünden futbolcuların üzerinde bulunan stres ve sinir harbi yüzünden beklenen puan ve puanları toplayamadıklarından son derece üzgün olduklarını belirten Antrenör Gümüşay ?Pazar günü sahamızda oynayacağımız maçın önemini takım olarak biliyoruz ve tek arzumuz galibiyet hasretine son vermektir. Eksiklerimize rağmen futbolcu arkadaşlarım maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır?

 

TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ

Kırmızı-lacivertli takımlarına gönül vermiş taraftarların kendilerine destek vermesini isteyen Antrenör Gümüşay ?Zoru kolaya çevirmek en büyük dileğimiz ve bunun içinde hafta başından beri yaptığımız çalışmaların semeresini görmek isterken en büyük dileğimiz taraftarlarımızın desteklerine ihtiyacımız bulunuyor ve bize verecekleri moral ile de başarılı olacağımıza inanıyorum?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ