MKE Kırıkkalespor şansına yenildi

MKE Kırıkkalespor şansına yenildi

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: 2- MKE KIRIKKALESPOR: 1

MKE Kırıkkalespor şansına yenildi

MKE Kırıkkalespor puan ve puanlar hedefiyle gittiği Kırşehir deplasmanında ortaya koyduğu futbolla beğeni toplamasına rağmen deplasmanda rakibi Kırşehirspor´e yenilmekten kurtulamadı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde 6.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor ile ligde düşme potasında yer alan MKE Kırıkkalespor karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli ve bir o kadar da zevkli geçen maçı Kırşehir Belediyespor 2-1 kazandı.

MAÇIN GOL DAKİKALARI:

DAKİKA 1: MKE Kırıkkalespor maça etkili başladı. Kornerden gelen topu Abdullah Sönmez indirdi karambolde Uğur Sofuoğlu topu ağlara gönderdi ve deplasman takım bu golle 1-0 öne geçti.

DAKİKA 3: Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kırşehir Belediyespor´da, Abdul Razzak Omar´ın ara pasına hareketlenen Erdi Balcı, kaleci Engin ile karşı karşıya kalarak topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı.

DAKİKA 56: Kırşehir Belediyespor´dan Savaş Doğan sağ kanatta uzun top gönderdi. Zeki Gündoğdu´nun ortası defanstan döndü. Dönem topu önünde bulan Zeki, orta şut karışımı bir vuruş yaptı. Topu çizgiden Abdul Razzak Omar tamamlayarak yeşil-beyazlıları 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Mücadelenin ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor, zirve yolunda mutlak galip gelmesi gereken maçta MKE Kırıkkalespor´u 2-1 yendi.

Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor, ligdeki üçüncü galibiyetini alarak puanını 12 yaparak haftayı 5´inci sırada tamamlarken, üst üste 6´ıncı yenilgisini alan MKE Kırıkkalespor ise 6 puanda kalarak haftayı 10´uncu sırada tamamladı.

HABER: ERHAN GÖGEM



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ