MKE Kırıkkalespor: 2- Kazan Belediyespor: 2

MKE Kırıkkalespor: 2- Kazan Belediyespor: 2

2 HATA, 2 GOL, KAZAN´I ELİMİZDEN KAÇIRDIK

2 HATA, 2 GOL, KAZAN´I ELİMİZDEN KAÇIRDIK

MKE Kırıkkalespor: 2- Kazan Belediyespor: 2

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup 3. Hafta maçında Kazan Belediyespor ile karşılaşan ekibimiz MKE Kırıkkalespor, Kırşehir maçındaki kötü tezahürattan dolayı aldığı ceza sebebiyle seyircisiz oynadığı maçta biri kaleci biri de hakem hatasından olmak üzere yediği iki golden dolayı, 2-2 berabere kalarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Baştan sona karşılıklı ataklarla geçen maçın henüz 3´üncü dakikasında Ufuk´un ortasına düzgün bir vuruş yapan Ahmet Faruk´un şutu az farkla auta çıktı.

Bu pozisyondan hemen 1 dakika sonra bu kez Kazan Belediyespor´un kornerinde, karambolden gelen kafa vuruşunu son anda çizgiden çeviren Ahmet Can, kalemizde büyük bir tehlikeyi önledi.

GOOOOOLLL? MKE KIRIKKALESPOR: 1-KAZAN BELEDİYESPOR: 0

8. dakikada Ufuk´un ortasına bu kez Onur Aksar vurdu. Onur´un bu şutunu Kazan Belediyespor oyuncuları son anda kornere çıkardı. Kaletepe tarafından gelen köşe vuruşunu sert ve düzgün bir kafa vuruşuyla tamamlayan Onur Ulaş Tatar topu filelerle buluşturdu.

GOL? MKE KIRIKKALESPOR: 1-KAZAN BELEDİYESPOR: 1

Dakikalar 25´i gösterdiğinde bu kez Kazan Belediyespor´un golü geldi. Ortadan gelen atakta ceza sahası önünde bir anda topla buluşan Kazan Belediyesporlu Burak´ın çok da sert olmayan şutunu kurtaramayan kalecimiz Engin, skorun 1-1 olmasına da engel olamadı. İlk yarıda başka ciddi bir pozisyon olmayınca takımlar soyunma odasına 1-1´lik skorla gittiler.

İKİNCİ YARI?

İkinci yarının başından itibaren ataklarını sıklaştıran MKE Kırıkkalespor´da özellikle sağ kanatta Ahmet Can ve Hasan destekli ataklar Kazan Belediyespor kalesinde tehlike yaratmaya başladı.

GOOOOOLLL? MKE KIRIKKALESPOR: 2-KAZAN BELEDİYESPOR: 1

Bu ataklardan birinde, 57. dakikada Hasan´ın sağ kanattan çizgiye kadar inip kestiği ortaya karambolde güzel vuran Onur Aksar Kazan Belediyespor kalesini ikinci kez topla buluşturdu ve ekibimizin ikinci golüne imza attı.

GOL? MKE KIRIKKALESPOR: 2-KAZAN BELEDİYESPOR: 2

2-1´in ardından biraz daha ataklarını sıklaştıran MKE Kırıkkalespor, zaman zaman defansında açıklar vermeye başladı. 67. Dakikada geliştirdikleri kontratakla ceza sahası önüne gelen rakip takım oyuncusu Gökhan Altıntaş ceza sahamızın hemen sol önünde kendini yere bıraktı. Pozisyona oldukça uzak olan orta hakem Raşit Yorgancılar, yan hakemin uyarısına rağmen serbest vuruşu verdi. Kendi kazandığı serbest vuruşa düzgün bir vuruş yapan Gökhan´ın şutu ağlarımızla buluşunca skora yeniden eşitlik geldi: 2-2.

Bu dakikadan sonra hata üstüne hata yapan orta hakem Raşit Yorgancılar, takımımızın 2 puanına mal oldu ve maç 2-2 sona erdi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ