MKE için getirilen her projenin takipçisi olacağım

MKE için getirilen her projenin takipçisi olacağım

ÖZTÜRK, SEÇİM ÖNCESİ GİBİ ZİYARETLERDE BULUNUYOR

ÖZTÜRK, SEÇİM ÖNCESİ GİBİ ZİYARETLERDE BULUNUYOR

MKE için getirilen her projenin takipçisi olacağım

MHP İl ve İlçe yöneticileriyle beraber MKE´ye bağlı fabrikalarda incelemelerde bulunan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bir ilki gerçekleştirerek, seçim öncesi ziyaretlerin aynısını şu anda milletvekili olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.

?SEÇİM ÖNCESİ VAATLERİMİZİN HİÇBİRİSİ BOŞ VAATLER DEĞİLDİ, OLMAYACAK DA?

Seçim öncesinde, Kırıkkale´ye sahip çıkacağını ve önceliğinin daima Kırıkkale olacağını söylediğini, bu gerçeğin hiçbir zaman değişmeden süreceğini bildiren MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ?Seçim öncesi vaatlerimizin hiçbirisi boş vaatler değildi, olmayacak da. Seçim öncesinde verdiğimiz her sözün arkasındayız. Her şeyden önce, Kırıkkale´den kopmayacağımıza, Kırıkkale halkının daima yanında olacağımıza söz vermiştik, her fırsatta bu sözü yerine getiriyoruz? dedi.

?MKE´NİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM?

Yine seçim öncesi MKE´nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunların çözüme kavuşması için getirilen her türlü öneri ve projenin takipçisi olacağına söz verdiğini, bu sözünü tutabilmek için, hem MKE yöneticilerinin hem de çalışanların kendisiyle sürekli irtibat halinde olması gerektiğini bildiren Öztürk, fabrikaları ziyareti sırasında, yalnızca müdür ya da diğer yöneticileri değil, her bir çalışanı, bizzat atölyelerinde ziyaret ederek çalışmalarını ve çalışma şartlarını birebir yerinde müşahede ettiğini kaydetti.

?BİZ, HALKIMIZIN İSTEDİĞİ TEMSİLCİ, İSTEDİĞİ MİLLETVEKİLİ OLMAYA GELDİK?

Öztürk, bazı ürünlerin imalatına da tanık olduğunu belirterek, çalışanlarla birlikte yemekhanede yemek yedi. MKE çalışanlarının, kendisinin bu davranışından çok memnun olduklarını ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ?Biz halkımızın aslında çok da alışık olmadığı bir davranışı ortaya koyuyoruz; Samimiyet! Halkımız, seçildikten sonra kendilerine umursamayan, kendilerine sırt dönen, ?Her şey seçilene kadar´ mantığında temsilciler istemiyor. İşte biz, halkımızın istediği temsilci, istediği milletvekili olmaya geldik? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız