MKE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE´YE GELMELİ

MKE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE´YE GELMELİ

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Önal Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun Genel Müdürlüğünün Kırıkkale´ye Taşınması İçin Kanun Teklifi Verdi.

CHP Milletvekili Önal yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ?Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Yönetim ve Organizasyonunda yer alan Silah Fabrikası Müdürlüğü. Barut Fabrikası Müdürlüğü, Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü, Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü, Pirinç Fabrikası Müdürlüğü, Hurda İşletme Müdürlüğü, Mali ve İdari Hizmetler Daire Başkanlıklarına bağlı Destek Tesisleri İşletmesi Müdürlüğü başta olmak üzere Milli Savunma Sanayimizin en önemli Fabrika ve İşletme Müdürlükleri Kırıkkale´miz de yer almaktadır?
?İdari ve Mali yönden Kırıkkale de iş yükünü taşıyan bu kurumumuzun Genel Müdürlüğü Kırıkkale de olmalıdır. Zira MKE Genel Müdürlüğü nün Kırıkkale ye taşınması ile kazanç bakımından ekonomimize büyük katkı sağlayan MKEK´nin vergi gelirleri ilimiz bütçesine aktarılacak, aynı zamanda diğer tesisler ile İdari ve Mali yönden iletişim kopuklukları giderilecek, bürokrasi azalacaktır?
?Tüm bu hususlar dikkate alındığında MKEK Genel Müdürlüğü nün Ankara dan Kırıkkale ye taşınması şehrimiz ekonomisine nefes aldıracaktır. Kırıkkale de doğan, büyüyen ve halen bu şehirde yaşamaktan onur duyan bir Kırıkkaleli olarak, böyle bir çalışma yapmak aynı zamanda benim şehrimize olan en büyük vazifelerimden birisidir. Bu kanun teklifini TBMM Başkanlığı na sunarak attığımız adım umarım karşılık bulur ve şehrimiz ekonomik olarak bir nebze de olsa nefes alır. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunarım? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı