MKE, 94 işçi alacak!

MKE, 94 işçi alacak!

KPSS´DEN EN AZ 60 PUAN ŞARTI ARANIYOR

MKE, 94 işçi alacak!

MKE Genel Müdürlüğü 94 daimi işçi alımı yapılacağı duyurdu. Kırıkkale´de bulunan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 94 daimi işçi (Lise ve dengi okul mezunu) alımı yapılacağı açıklandı.

KPSS´DEN EN AZ 60 PUAN ŞARTI

MKE tarafından 94 daimi işçi alımı gerçekleştirecek. Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olacağı, İŞKUR tarafından KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edileceği açıklandı. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlan detayları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilecekleri belirtildi.

LİSTELERİ İŞKUR OLUŞTURACAK

İlana başvuru süresinin sona ermesinden sonra, Türkiye İş Kurumu tarafından oluşturulan nihai listelerde yer alan adayların kendilerinden aşağıda istenen belgeleri, MKE Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı İşçi İşveren İlişkileri Şubesi Müdürlüğü Anadolu Meydanı (Tandoğan)/Ankara adresine APS (Acele Posta Servisi) veya kargo yoluyla 05/05/2017 günü mesai bitimine kadar ulaştırmaları gerekmekte olduğu açıklandı. Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacağı vurgulandı.



Ahmet Kantekin
26.03.2017 20:54:13
Sayın Pusula Yöneticileri Pusula gazetesinin internet sitesine fabrikadaki iş yerlerimizden giremiyoruz.Bu site yasaklı diye yazıyor.Siz yasadışı ne yaptınız ki "Bu site yasaklı" yazıyor.Açıklarsanız sevinirim (SAYIN OKURUMUZ, ÇEŞİTLİ KURUMLARIN KISITLAMA KRİTERLERİNE AKIL SIR ERDİRMEK MÜMKÜN DEĞİL! ANCAK, KURUMLARIN YAPTIĞI BAZI HATALARI BASIN OLARAK ORTAYA KOYDUĞUMUZ İÇİN BİZZAT SİTEMİZE YÖNELİK OLARAK BÖYLE BİR KISITLAMAYA GİDİLMİŞSE BU DA KURUM YÖNETİCİLERİNİN, ÇALIŞANLARININ HABER ALMA HAKKINA NE DENLİ SAYGI GÖSTERDİĞİNİN İSPATIDIR(!)... SAYGILARIMIZLA... EDİTÖR.)

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü