Miting değil, Türkyılmaz klasiği

Miting değil, Türkyılmaz klasiği

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunda Pazar günleri miting havasında gerçekleşen programlar yoğun katılımlarla devam ediyor.

BU MEYDAN BOŞ DEĞİL
MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu konuşmasında “Yine bir Pazar klasiği, artık buralar dar gelmeye başladı. Öncelikle 18 Mart Çanakkale şehitlerini rahmetle anıyorum. Kadın demek ana demektir. Türk kadını bir başkadır. Nene Hatunlar, Kara Fatmalar Osmanlı zamanında Tomris Hanımlar, analar, bacılar. Şimdi sanal klavye delikanlıları yine çıkmışlar neymiş efendim cenaze var, MHP’nin Asenalarına MHP’mizin analarına, bacılarına sanal klavyelerinden yazmışlar. Bana bakın Yahşihanlı hiçbir kadını eve sokamazsınız. Bizler için kadınlarımız baş tacıdır. Kadın varsa memleket düzelir. Kadınlar bizi yetiştirenlerdir. Eğer onlar, annelerine buradaki kadınlarımıza yazdıklarını yazıyorlarsa kendileri bilirler. Yahşihanlı kadınlar baş tacıdır. Benim analarıma, bacılarıma MHP Asenalarına laf söyleyenlere buradan son kez sesleniyorum. Bu meydan boş değil biz hep buradayız.”

KAZANIYORUZ, KAZANIYORUZ
“Şimdi, her gün ne diyorlar belediyeden elli kişi geçti yüz kişi geçti. Geçmeyen bir ben kaldım herhalde. Gelin meydana belediye işçilerine bize bakın. Bu kalabalık adamı şair yapar. Gecenin bu saati bu kalabalık bizi mutlu ediyor gidenleri ise kanser ediyor. Bu stajyer mafyalar yine Yahşihan’a çöreklenmeye başlamışlar. Dün ben buradan gittikten sonra arkamızdan silah atıyorlar. Bana bakın. O mafyalara söylüyorum. Bırakın silah atmayı bu meydana el bombası da atsanız kazanıyoruz, kazanıyoruz, kazanıyoruz. O mafyalara bir sözüm var. Eğer yüreğiniz yetiyorsa arabamın arkasından değil alnımın ortasından atında göreyim ben sizi. Ama sizde nerede o yürek. Siz anca o klavyelerden o mafyalarla Yahşihan’ın algısını değiştireceğinizi zannediyorsunuz. Şeyh Edebali’nin Osman gaziye sözü ile bitirelim. Ey oğul sabretmesini bil vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu unutma, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Çok konuşma, boş konuşma, kin konuşma. Hayvan ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır. Gidenin değil bırakmayanın ardından ağlamalı bırakının da bıraktığı yerden devam etmeli. Sevgi davanın esası olmalıdır. Sevgi ise sessizliktedir. Bağırarak sevilmez. Övünerek de sevilmez. Gördün söyleme, bildin bilme. Haklı olduğun mücadeleden korkma. Bilesin ki atın iyisine doru, yiğidin iyisine de deli derler. Neşet babanın dediği gibi Kadınlar insandır, biz insanoğlu. Ben sizden onlar adına çok çok özür diliyorum. Biz yüksekteyiz gerçekleri görürüz, onlar alçaktalar klavyeden uydurmaya devam ederler.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız