Miting gibi iftar

Miting gibi iftar

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

Miting gibi iftar  

AK Parti Kırıkkale il teşkilatı mahalle iftarlarına Yenimahalle´de devam etti. Barbaros Camii önünde düzenlenen iftar yemeğine katılım son derece yüksek olurken AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve Ordu Milletvekili Av. Ergün Taşçı katıldı. İl Başkanı Mürsel Akçay masaları tek tek dolaşarak hem vatandaşların taleplerini dinledi hem de halkın kandilini kutladı.

SÜRPRİZ MİSAFİR

Ramazan ayının başlangıcından bu yana mahallelerde iftar programları düzenleyerek iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı mahalle iftarlarına Yenimahalle de devam etti. Yenimahalle Barbaros Camii önünde düzenlenen iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterirken AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve Ordu Milletvekili av. Ergün Taşçı´da katılanlar arasında yer aldı. Aşılmış iftar programlarının dışında Ramazan ayının büyük bir bölümünü mahalle iftarlarında halkın arasında geçiren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay masaları dolaşarak vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Halkın hem taleplerini dinleyen Akçay hem de vatandaşların kandilini kutladı.

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

Vatandaşlara Cumhurbaşkanı ve Başbakanın selamlarının ileten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ramazan ayı boyunca mahallelerde düzenlenen iftar programları ile halkın arasında olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini dile getirdi. Mahalle iftarlarının geleneksel hale getirileceğini ifade eden Akçay ?AK Parti İl Teşkilatı olarak mahalle iftarlarımızı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Biz teşkilat olarak halkımızın arasında olmaktan son derece mutluyuz. Bütün mahallelerde düzenlediğimiz iftar programlarına halkımız büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızın partimize gösterdiği ilgi ve destek bizlere de büyük bir çalışma azmi vermektedir. AK Parti milletin partisi olarak milletle iç içe olmaya devam edecektir? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı