MİT değil Milli Eğitimin Kapısı

MİT değil Milli  Eğitimin Kapısı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün cümle giriş kapısı vatandaşların tepkisini çekiyor. Olağanüstü korunaklı bir hale getirilen giriş çıkış kapısının demir parmaklıklarla çevrili olması ve giriş çıkışın tek turnikeden yapılması ve ziyaretçiler ile memu

HERKESTEN TEPKİ ALIYOR

Kırıkkale Milli Eğitim İl Müdürlüğünün girişindeki müracaat kulübesi ve turnikeli giriş çıkış kapısı tepkilere neden oluyor. Uzun uğraşlar sonucu binlerce lira harcanarak yaptırılan Müracaat kulübesi içindeki tek turnikeden hem giriş, hem de çıkış yapılması sıkışıklıklara neden oluyor. Bu durumda zaman, zaman tartışmalarda yaşanıyor. Müdürlük binasının hemen girişine inşa edilen kulübede günlük iki memur görev yapıyor. Milli Eğitim gibi bir kurumun kapısının böylesine korunaklı hale getirilmesinin düşündürücü olduğu ileri sürülüyor.

 

BURASI TERÖR BÖLGESİ DEĞİL

Adeta terör bilgesindeki bir resmi kurum gibi demir bariyerlerle çevrili kulübenin çevresinden kuş uçurtulmuyor. Günde binlerce kişinin girip çıktığı Milli Eğitim Müdürlük binasının girişinin bu kadar sıkı korunaklı olması ise bir anlam ifade etmiyor. Çalışanların da sert tepkisini çeken bu uygulamanın mevzuata uygun olup olmadığı merak ediliyor. Ayrıca giriş çıkışların kamara sistemi ile izleniyor olması yine memurları tedirgin ediyor. Kırıkkale’nin terör bölgesi değil Ankara’nın hemen yanı başında mütevazı bir il olduğu biliniyor. 



hacı yiğitler
19.07.2013 15:27:23
Kapı değil amaç güvenlik hiç değil amaç Bilgisayarciyi i zengin etmek.Kaça kuruldu o sistem bileniniz yok turnike arka sensor kapı.

cem arar
19.07.2013 17:13:20
Kimin kurduğunu araştırmak lazım hacı bey

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti