MISIR YEMEK NASİP OLMADI

MISIR YEMEK NASİP OLMADI

Antalya`dan yakınlarını ziyaret etmek için Kırıkkale`ye gelen 66 yaşındaki Halim Gençer, közde pişirilen mısırdan almak isterken bir anda kıyafetleri alev aldı. Gençer`in yüzüne de sıçrayan alevler, çevredekilerin çabasıyla söndürüldü.

BİR ANDA ALEV ALDI
Cumhuriyet Meydanı`nda seyyar Mısır tezgahı kuran İbrahim Akan`dan önce eşi Döndü, daha sonra da kendisi için közde pişirilen Mısır alan Halim Gençer`in bir anda giyecekleri tutuştu. Ne olduğunu anlayamadan `yanıyorum` diye bağıran Halim Gençer`in yandığını gören vatandaşlar, üzerine su döküp kıyafetlerini çıkardı ve 112 Acil Servis`e haber verdi. Uzun süre yerde bekleyen Halim Gençer, gelen ambulansa vatandaşların yardımı ile konulup Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
NASIL ALEV ALDIĞINI GÖRMEDİM
Olayın şaşkınlığını yaşayan Mısır satıcısı İbrahim Akan, "Amcanın elbiselerinin nasıl alev aldığını görmedim. Kendisine Mısır vermek için uğraşıyordum, bir anda bağırmalar üzerine hemen yardım ettim. Zannedersem yaşlı amcanın elinde ve yüzünde kolonya vardı. Bunun üzerine kömürden çıkan kıvılcım ateş aldı. Biz saatlerce yanan meşe kömürünün başında bekliyoruz. Neden bize bir şey olmuyor" dedi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama