Miraca uğurladık!

Miraca uğurladık!

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE, BİR EVLADINI DAHA MÜBAREK MİRAC KANDİLİNDE VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE, BİR EVLADINI DAHA MÜBAREK MİRAC KANDİLİNDE VATAN TOPRAĞINA EMANET ETTİ

Miraca uğurladık!

Şırnak´ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler Bölgesi´nde terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 33 yaşındaki Turgay Uğantaş´ı son yolculuğuna uğurladık. Cenazeye katılan şehidin yakınları ?Miraca yolculuğun mübarek olsun? diye gözyaşı döktüs

ŞEHİTLER DİYARI KIRIKKALE

Anadolu´daki iller arasında nüfus oranına göre en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale bir vatan evladını daha bu vatan toprağına emanet etti. Bu defa acı haberin adresi Şırnak Uludere ilçesi oldu. Şırnak´ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler Bölgesi´nde terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 13 yıllık asker Uzman Jandarma Çavuş 33 yaşındaki Turgay Uğantaş son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimiz için Nur camiinde tören düzenlendi. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı tören sınasında şehidimizin tabutuna kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi. Cami havlusu ve çevresinin polis barikatlarıyla güzergâhların çevrili olması nedeniyle şehidin yakınları ve protokol üyelerinin dışındakiler cenaze namazına barikat arkasından katılmak zorunda kaldılar.

TÜM PROTOKOL VE BÜROKRATLAR KATILDI

Şehit Turgay Uğantaş´ın Nur Camiinde düzenlenen  Cenaze törenine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, Ankara İstihbarat Daire Başkanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yüceer, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, 4 yıl önce eşinden boşanan ve 8 yaşındaki oğlu Yiğit, annesi Zühre, babası Cemal, Mardin´de polis memuru olarak görev yapan kız kardeşi Serpil, garsonluk yapan erkek kardeşi Kubilay ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidimizin Etiler mahallesindeki baba ocağına şehit haberi kon gibi düştü şehidin baba evine dev bir Türk bayrağı asıldı.

ACILI ANNE BABA SAKİNLEŞTİRİCİ İLE AYAKTA DURABİLDİ

Şehidin annesi Zühre ile babası Cemal sakinleştirici iğne vurulduktan sonra cenazeye katılırken, gözyaşı döktüler. Anne Zühre, bir ara baygınlık geçirince, cenazede bekletilen ambulansa kaldırılarak tedavi edildi. Şehidin Uğantaş´ın cenazesi, Nur Camisi´nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası vatandaşların tarafından tekbir getirilerek Şehitlik Mezarlığı´nda toprağa verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ