Minnet ve şükranla anıyoruz

Minnet ve şükranla anıyoruz

MUSTAFA KEMAL GİBİ DÜŞÜNEBİLMEK...

Minnet ve şükranla anıyoruz

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak Atatürk´ü 77´nci ölüm yıldönümünde bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz? dedi.

O NU BİR KEZ DAHA ANIYORUZ

Atatürk´ün 77´nci ölüm yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada  ?Bugün Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve çağdaş Türkiye´nin mimarı olan Atatürk´ü ölümünün 77. Yıl dönümünde bir kez daha anıyoruz? dedi.

MUSTAFA KEMAL GİBİ DÜŞÜNEBİLMEK

Karabacak açıklamasında şu ifadelere yer verdi ?Mustafa Kemal gibi düşünebilmek; işçisiyle, memuruyla, öğrencisiyle, öğretmeniyle, genciyle, yaşlısıyla Mustafa Kemal gibi düşünebilmek? Uygarlık yolunda ilerlediğimiz 21.yüzyılda ileriyi görebilen ve daha ileriye gitmeyi amaçlayan, yeni nesiller yetiştirmek, Mustafa Kemal gibi düşünebilmenin ilk adımıdır.?

ATATÜRK, TÜRK TARİHİNE YÖN VERDİ

?Toplumlar tarihlerine yön veren ve geleceklerini aydınlatan liderlerini hiçbir zaman unutmazlar. Atatürk´te Türk tarihine yön veren, ülkemizin geleceğine ışık tutan, onur ve haysiyetini koruyarak çağdaş bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren büyük bir liderdir. Atatürk, yenilikçi ve ileriyi görebilen özellikleri yanında büyük bir komutandır aynı zamanda. Türk Kurtuluş savaşına yön vermiş,  milleti ile birlikte ?ya istiklal ya ölüm? parolası ile hareket ederek, zaferin kazanılmasında en büyük pay sahibi olmuştur.?

57 YILLIK HAYATINDA

10 Kasımların, Atatürk´ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıklarını ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemi çok büyüktür. Bizlere yüklediği sorumlulukları ve gösterdiği hedefleri asla unutmamalı, kutsal emanetini gelecek çağlara ve nesillere ulaştırabilmeliyiz.

KAÇINILMAZ BİR HÜZÜN

?Her 10 Kasım´ın üzerimizde oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, anlam ve önemi bakımından büyük bir gün olduğunun daha iyi olduğunu anlıyoruz. Atatürk´ün izinde yürüyen ve ulaştığı çizgiyi daha ileri götürebilecek bir kuvvetin varlığını damarlarında hisseden Türk milleti,  kendisine yakışan başarıyı elde etmekte ve etmeye de devam edecektir.?

BİZLERE EMANET OLAN CUMHURİYET 

Bizler emanetin olan Türkiye Cumhuriyeti´ne her zamanki gibi gönülden sahip çıkarak, sana layık bir millet olmaya devam edeceğiz. Aramızdan ayrılışının 77. Yılında Türk Milletinin yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Atatürk´ü bir kez daha sevgi, minnet ve rahmetle anıyoruz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ