Minikler Nur Camiini ziyaret etti

Minikler Nur Camiini ziyaret etti

MERAKLI MİNİKLER CAMİYİ TANIDI

Minikler Nur Camiini ziyaret etti

Lal Saran Anaokulu öğrencileri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Nur Camiini ziyaret ettiler.

HAYRANLIKLA İZLEDİ

Okulda Peygamberimiz için yaptıkları etkinliklerden sonra Nur Camii ziyaret eden minikler, camiyi hayranlıkla izledi. Okul Müdürü Ekrem Acar,  Okul öğretmenleri Türkan Eryılmaz, Ayşegül Gür, Meryem Altunçanak, Rabia Mızrak ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Esra Tokluoğlu ile birlikte Nur Camiine gelen ve ilk defa cami gezmenin heyecanını yaşayan çocuklar çok sevindi.

DUA ETTİLER

Cami Müezzini Murathan Hoca çocuklara hem camiyi tanıttı hem de çocuklara dini bilgiler verdi. Camide mihrap, minber, vaaz kürsüsü ve müezzinliği anlattı. Camide namaz nasıl kılınır çocuklara uygulamalı anlattı ve çocuklarla hep birlikte dua ettiler. Daha sonra cami görevlilerince çocuklar birer çikolata ikram edilerek Peygamber Efendimizin, bir hadisinin yazılı olduğu çerçeveli yazı hediye edildi.

DAHA ETKİLİ

Okul Müdürü Ekrem Acar da, anaokulu çocuklarına dini bilgileri sözle anlatmanın dışında göstererek ve yaşayarak öğretmenin daha etkili olduğunu belirterek,  okulda bu tür etkinliklere özellikle önem verdiklerini söyledi. Ayrıca okul müdürü ve öğretmenleri Kırıkkale İl Müftülüğü ve Nur Cami görevlilerine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ettiler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti