Minikler Kaymakam amcalarıyla birlikte fidan dikti

Minikler Kaymakam amcalarıyla birlikte fidan dikti

ONLARA YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKALIM

Minikler Kaymakam amcalarıyla birlikte fidan dikti

Orman Haftası çerçevesinde Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uğur Böceği Anaokulu ve Yahşihan İlkokulu öğrencilerin katılımlarıyla  fidan dikimi yapıldı.

KAYMAKAM EŞİYLE KATILDI  

Fidan Dikim etkinliğine Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, eşi Hamiyet Özen hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Başer, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

UĞUR BÖCEKLERİ

Fidan dikim Programının ev sahipliğini yapan Yahşihan Uğur Böceği Anaokulu Okul Müdürü Büşra Köksal Önal Gittikçe kuraklaşan bir dünya ve bozulan çevre dengesi ve daralan yaşam alanları, toprağımızın en büyük düşmanıdır. Bu yüzden dikeceğimiz her fidan daha büyük bir önem kazanmaktadır. Bugün minik öğrencilerimizin diktiği fidanlar yarın onlarla birlikte büyüyüp gelecekte hepimizi mutlu kılacaktır” dedi.

AİLELERİ DE KATILDI

Fidan dikimini çok sevdiklerini söyleyen minik öğrenciler, hazırlanan çukurlara fidanlarını dikerek fidanları toprak ile buluşturdular. Ayaklarıyla da bastırarak fidanları sağlamlaştırdılar.  Can suyu verdiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü