Miniklerin okuma sevinci

Miniklerin okuma sevinci

Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu 1-F Sınıfı Öğretmeni Nazmi Doğan Sınıf içi etkinliklerine son hızla devam ediyor. 1-F Sınıfı Öğretmeni Nazmi Doğan sınıf içi etkinlikleri çerçevesinde ?Okuma Bayramı? programı düzenledi.

BİR AYDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğretmen Nazmi Doğan?ın liderliğinde görev paylaşımı yapılarak başlanan çalışmalar, öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ile bir aylık yoğun bir çalışma sonucunda gerçekleştirildi.

EN ÖNEMLİ GÜN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı?yla başlayan programda bir konuşma yapan Nazmi Doğan, öğrencilerinin okumaya geçmesinden duyduğu mutluluğa vurgu yaparak, ?İnsan hayatındaki en önemli dönüm noktalarından birisi de insanın okuma yazmayı öğrendiği, karanlıktan aydınlığa kavuştuğu kendini büyümüş hissettiği andır, gündür. Okuma yazmayı öğrenen insan rüştünü ispatladığı hayatındaki dönüm noktalarından ilki ve en önemlisidir.  Onların bu mutluluğunu siz velilerimizle paylaşarak bu güzel programı tertipledik. Artık bugünden sonra çocuklarımıza vereciğimiz en iyi hediye kitap olsun; çocuklarımıza okumayı sevdirelim. Bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmak için buraya gelen misafirlerimize, bu programın hazırlanmasında emeği geçen, çorbada tuzu olan tüm velilerimize ve sevgili kuzucuklarıma teşekkür ederim.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti