Miniklerin Mezuniyet Sevinci

Miniklerin Mezuniyet Sevinci

Özel Gülümse Anaokulu öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde kep fırlatıp bol, bol eğlendiler. Minik öğrenciler sergiledikleri tiyatro ve oyunlarla velilerinin beğenisini kazandılar. Okul Müdürü Gökhan Durmuş öğrencilerin geleceğe attıkları ilk adım

VELİLERDEN TAM NOT ALDILAR
Düzenlenen program ile bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler çeşitli oyunlar oynadı. Öğretmenlerinin de desteği ile uzun bir hazırlık sonrası oyunlarını sahneleyen minikler velilerden de tam not aldı. Öğrencilerinin hayata ilk adımlarını attığını günün anısına fotoğraflarını çeken velilerin de mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düzenlenen oyunlar için uzun süre hazırlandıklarını belirten minikler, ilk mezuniyetlerini yaşamanın heyecanı içinde olduklarını söylediler.

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİ İÇİN OLUMLU
Öğrencilerin gerek eğitim anlamında gerekse sosyal faaliyetlerde hayata hazırlandıklarını ve ileriki yıllar için kendi kimliklerini kazandıklarını belirten öğretmenleri ise geride bırakılan başarılı bir yılın ardından onlar için böyle bir etkinlik düzenlemek istediklerini söylediler. Okul Müdürü Gökhan Durmuş ise yaptığı konuşmada okullarında eğitim öğretim için sıcak bir hava oluşturduklarını ve bu havanın öğrencilerin gelişimi için de olumlu etkiler yarattığını söyledi.

SEVGİYLE UĞURLUYORUZ
Durmuş konuşmasında: ?Türkiye?nin dünya çocuklarını toplayan dünyadaki tek ülke olması bizim çocuklarımız için önemli bir avantaj. Çocuklarımız hangi ülkeden, hangi ırktan olursa olsun temizliğin ve masumiyetin simgesidir. Sıcak bir ortamda eğitim öğretim hayatımıza devam ediyoruz. Öğretmenlerimiz sevecen bir şekilde işlerini severek eğitim veriyorlar. Gelecek sizi korkutmasın. Çünkü geleceğe attığınız ilk adımlar sağlamdır. Sizi sevgiyle uğurluyoruz?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ