Miniklerin futbol şöleni sona erdi

Miniklerin futbol şöleni sona erdi

3 Aralık 2012 tarihinde başlayan 13 Aralık 2012 tarihinde sona eren Okul Spor Faaliyetleri Minik Erkekler Futbol Müsabakaları Yahşihan Sentetik Çim Sahasında yapıldı.

16 OKUL KATILDI

Yeni hizmete giren Yahşihan Sentetik Çim Sahasında yapılan, Okul Spor Faaliyetleri Minik Erkekler Futbol Müsabakalarının ödül törenine, Milli Eğitim İl Müdürü Hacı Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Minik Erkeklerde turnuvaya katılan 16 okul, dörtlü grup şeklinde maçları oynadı. Kıyasıya rekabet ve heyecanın eksik olmadığı turnuvada kazanan taraf, Atatürk Orta Okulu oldu.

SENTETİK ÇİM SAHA

Okul Spor Faaliyetleri Minik Erkekler Futbol Turnuvasının ödül törenine, Yıldırım Beyazıt Orta Okulu ile Ortaokulu arasında yapılan final maçı sonrası geçildi. Centilmenliğin, kardeşliğin ve rekabetin eksik olmadığı turnuvada kazanan taraf, Atatürk Orta Okulu oldu.

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, önceki yıllarda futbol müsabakaların toprak sahada yapıldığı kış günlerinde sporcuların çamur içinde maç yaptıklarını, sporcuların daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla İl Müdürlüğün bütün imkanlarını seferber ederek Yahşihan İlçesine Sentetik Çim Saha yaptıklarını belirtti.

TEMİZ TUTUN

Müdür Ünlü konuşmasının devamında sporculara sahanın ve soyunma odalarını temiz kullanmaları için uyarılarda bulunarak turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar diledi.

Okul Spor Faaliyetleri Minik Erkekler branşında dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca, Yahşihan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim İl Müdürü Hacı Ali Okur verdi.

Dereceye Giren Okullar

1. Atatürk Ortaokulu

2. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

3. Namık Kemal Ortaokulu

4. Hanımeller Ortaokulu

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ