Miniklerin Dev Gösterisi

Miniklerin Dev Gösterisi

Özel Pakize Akalınlı Anaokulu yönetimi tarafından yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen eğlence programında minikler doyasıya eğlenirken yaptıkları gösterilerle izleyenleri adeta büyülediler. Minikler tarafından uzun uğraşlar sonucu hazırlanan oyunla

HÜNERLERİNİ KONUŞTURDULAR
Kültür Merkezi?nde düzenlenen yılsonu etkinliği ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan minikler şiirleri ve tiyatroları ile hem hünerlerini konuşturdular hem de geride bıraktıkları eğitim yılının stresini attılar. İlk kez mezuniyet yaşamanın sevincini yaşayan minik öğrencileri velileri de yalnız bırakmadı. Törende konuşma yapan Müdire Hatice Özdemir bir yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirterek öğrencilerinin ilk mezuniyetlerine katılan velilere teşekkür etti.

VELİLER YALNIZ BIRAKMADI
Düzenlenen etkinlikte öğrencilerin becerilerinin ve uğraşlarının yanı sıra öğretmenlerin de büyük emek harcadıklarını belirten Özdemir oyunların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Özdemir?in konuşmasının ardından sahne alan minikler skeçleri ve şiirleri ile büyük alkış aldılar. Miniklerin sahnelediği oyunlar sırasında velileri de onları yalnız bırakmadı. Pakize Akalınlı Anaokulu Mor Menekşeler Sınıfı?nın sahnelediği oyun ise salonda uzun süre alkışlandı.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ