Miniklerin hayvan sevgisi örnek olsun

Miniklerin hayvan sevgisi örnek olsun

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ SADECE ONLAR HATIRLADI

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ SADECE ONLAR HATIRLADI

Miniklerin hayvan sevgisi örnek olsun

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Ahmet Sümer ve Mustafa Kemal ilköğretim okulu öğrencileri Kırıkkale Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ettiler. Gün ile ilgili başka bir etkinlik olmaması dikkat çekerken miniklerin davranışı örnek olarak yorumlandı.

HAYVANLARI BESLEDİLER

Düzenlenen etkinlikle sokak hayvanlarına ve barınakta kalan hayvanlara maması verdiler. Belediyemiz Veterinerleri ve hayvan barınağı yetkilileri öğrencilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 230 barınakta hayvanların olduğunu ve bölgenin en büyük hayvan barınağı belirten yetkililer sokak hayvanlarını ?Kısırlat Aşılat Yaşat? projesi kapsamında sokaklardan alıp kısırlaştırdıktan sonra tekrar yaşam alanlarına bıraktıklarını belirttiler.

HAYVAN BARINAĞI ONLARIN SIĞINAĞI

23 bin 700 metrekare üzerinde kurulu olan hayvan barınağımızda yaşayan sokak hayvanlarına günlük hayvan maması verilerek ayrı ayrı kulübelerde bakımları yapıladığı öğrencilere anlatıldı. Ahmet Sümer ve Mustafa Kemal ilköğretim okulu öğrencileri veteriner hekimler gözetiminde hayvanlara mama verdiler.  Okul idarecileri ve öğrenciler Kırıkkale Belediyesine böyle bir imkân sunduğu için teşekkür ettiler.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü