Miniklerin gelişim karnesi iyi

Miniklerin gelişim karnesi iyi

İLK KARNEDE VELİLER YALNIZ BIRAKMADI

Miniklerin gelişim karnesi iyi

Lal Sarana Anaokulu öğrencileri 2016- 17 eğitim, öğretim  yılı I. Dönemini tamamladı ve gelişim raporlarını aldı. 36, 66 ay çocuklarının eğitim gördüğü okulda ilk kez karne heyecanı yaşadı.

VELİLER YALNIZ BIRAKMADI

Lal Sarana Anaokulunda karne heyecanı yaşandı. Öğretmenlerin çocuklar için hazırladığı minik hediyeler ve sürprizler karşısında miniklerin sevinci görülmeye değerdi. Çocuklar karnelerini öğretmenlerinin ellerinden aldılar. Sınıf öğretmenleri, Ayşegül Gür Filiz Akgün, Bilgehan Emiroğlu, İlknur Hilal Cihan öğrencileri için sürpriz hediyeler hazırlarken Veliler çocuklarını yalnız bırakmadı.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Okuldan oldukça memnun olduklarını belirten veliler okul müdürüne, çalışanlarına ve öğretmenlerine çok teşekkür ettiler. Okul Müdürü Nevin Ulamış  yaptığı konuşmada, ?Çok güzel bir dönem geçirdik. Yaptığımız tüm çalışmalarda velilerimiz çok destek oldular. Bize güvendiler, bu sebeple bizler de daha büyük bir  sorumluluk duygusuyla  çalışmalarımıza devam ettik. Tüm çalışmalarımızı ve düzenlemelerimizi hep çocuklarımıza göre planladık ve çok şükür sorunsuz ve güzel bir dönem geçirdik. Tüm çocuklarıma, velilere ve öğretmenlerime iyi bir tatil geçirmelerini diliyorum. 2. Yarıyılda çok güzel projelerle çalışmaya devam edeceğiz.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti