Miniklerin dünyasına büyük bir iz bıraktılar

Miniklerin dünyasına büyük bir iz bıraktılar

?GENÇLERİN İYİLİK AĞACI? PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI ZİYARET

?GENÇLERİN İYİLİK AĞACI? PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI ZİYARET 

Miniklerin dünyasına büyük bir iz bıraktılar

Üniversiteli gönüllü gençler ve Gençlik Merkezi Liderleri Çullu İlkokulunu ziyaret ederek ilkokul öğrencileri ile güzel bir gün geçirdiler. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler. Gençler proje kapsamında minik öğrencilerin dünyasına güzel bir iz bıraktılar.

MİNİKLERİN DÜNYASINA İZ BIRAKTILAR

Gençlik Merkezinde gönüllü olarak görev yapan üniversiteli gençler önceki gün Çullu İlkokulunu ziyaret ettiler. Minik öğrencileriler kendi emekleriyle topladıkları oyuncakları, oyun hamurlarını, boya kalemlerini ve hikâye kitaplarını hediye ettiler. Genç Dönüşüm projesi kapsamında toplanan kalem setlerini de öğrencilerle paylaştılar. Miniklerle birlikte oyunlar oynayıp şarkılar söyleyen gençler öğrencilerle dolu dolu bir gün geçirdiler.

KÖY OKULLARINA ZİYARET EDİLECEK

Köy okullarında okuyan minik öğrencilerin Eğitim ve Öğretim hayatlarına az da olsa destek vermek ve o dünyalarına güzel bir iz bırakmak amacıyla düzenlenen etkinlik gönüllü gençlerin minik öğrenciler için getirdikleri çikolataları vermeleriyle son buldu. Gençlik Merkezi ailesi olarak etkinlikte emeği geçen tüm gönüllü gençlerle bu tür etkinliklerini önümüzdeki aylarda tekrarlanacağı bildirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü