Miniklerin bayram coşkusu

Miniklerin bayram coşkusu

SEVGİ DOLU BİR DÜNYA İÇİN...

Miniklerin bayram coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırıkkale´de düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri, Kültür Merkezinde yapılan etkinlikle sona erdi.

ECDADIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Cumhuriyet Meydanı´ndaki ilk törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra kutlamalar kapsamında Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Simgenur Ünsal, valilik makamına oturdu. Temsili vali, yaptığı açıklamada, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı unsuru bir arada taşıyan milli bir bayramı kutladıklarını söyledi. Ünsal, bu güzel günde kadın bir vali olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Kırıkkale´de bir şehidimiz var. Ona da Allah´tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum" dedi.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Ünsal, daha sonra Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu arayarak, şehit cenazesi için alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu´nda devam eden törende, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, konuşma yaptı. Bir kolu olmayan Lal Saran Anaokulu öğrencisi Ahmet Enes, Vali Haktankaçmaz´a Türk bayrağı hediye etti. Vali Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile öğrenciler ve vatandaşların katıldığı tören, şiirlerin okunması ve çeşitli gösterilerle sona erdi.

SEVGİ DOLU BİR DÜNYA İÇİN

İl Kültür Merkezinde yapılan kutlama etkinliklerinde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, ?Dünya çocuklarına bayram olarak hediye edilen TBMM açılış günü olan 23 Nisanı coşkuyla kutlamaktayız. Eğer, barış dolu, sevgi dolu bir dünya bir gelecek inşa etmek istiyorsak tutacağımız el çocukların eli olmalıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal´i ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ