Miniklere özel okuma bayramı

Miniklere özel okuma bayramı

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesinde Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencileri tarafından ``Okuma Bayramı`` düzenledi.

32 YÜREK BANA EMANET EDİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, açılış konuşmasını öğretmenlerden Tuğba Yetkin yaptı. Yetkin, “Okulun açıldığı ilk günde, her biri farklı potansiyele sahip, her biri farklı yeteneklerde, keşfedilmeyi bekleyen, öğrenmeye ve ilgiye aç, çevresine merakla bakan, tertemiz ve saf tam 32 yürek bana emanet edildi. Görevim bu genç yeteneklere hayat serüvenleri boyunca aydınlık kapılar açacak, onları başarılara taşıyarak merdivenleri basamak basamak inşa etmekti”

RAHAT VE MUTLUYUM
“Görevim, zor ve aynı zamanda hoşgörü ve sabır gerektiren bir görevdi. Yılmadan ilerledim. Gereken tüm fedakarlıkları gösterdiğim inancıyla bugün vicdanım rahat ve mutluyum`` diye konuştu. Öğrenciler programda şiirler okuyup tiyatro gösterileriyle çeşitlik etkinliklerde bulundular. Okul Müdürü Bilgin Cankar, her yıl öğrencilerle birlikte düzenlenen okuma bayramında öğrencilerin birçok etkinliklerde bulunduğunu belirtti.

HEM TEORİK HEM DE UYGULAMALI
Okul Müdürü Cakar, “Öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle kendilerini daha iyi ifade etme becerilerini kazanmaktadırlar. Öğrencilerin öğrenmiş oldukları şiir okuma ve tiyatro gösterileri ile diğer rol paylaşımları sayesinde hem teorik hem de uygulamalı olarak becerileri sayesinde kişiliklerinde de gelişmeler izlenmektedir” dedi. Programda beceri gösteren öğrencilere, Kaymakam Harun Kazez ve protokolün diğer üyeleri tarafından madalya takıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti