Miniklerden Valiye ziyaret

Miniklerden Valiye ziyaret

İlköğretim Haftası münasebetiyle, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve beraberindeki heyet, Valimiz Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

ÇOCUKLAR GELECEĞİ YÖNETECEK

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin yanı sıra öğretmenler ve öğrenciler de bulundu. Vali Kolat, İlköğretim Haftası anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Vali Kolat, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek ailelerin en değerli varlıkları olan çocuklarını öğretmenlere emanet ettiklerini ifade etti.

İMKÂNLAR YÜKSEK

Birçok gelişmiş ülkelerde olmayan imkânlar ülkede mevcut olduğunu ifade eden Kolat, “Bu anlamda Hükümetimizin, Milli Eğitim Bakanlığımızın ve her kesimin gösterdiği duyarlılığa da teşekkür ediyorum. Biraz önce öğrencimiz bir şey söyledi: “ Biz bütün bu yapılan hizmetlerin karşılığını başarıyla vermeliyiz.” dedi. Herkes okullarımıza emeğini vermeli, aklını vermeli, düşüncesini vermeli. Teknoloji hayatımıza yerleşti ama biz bunun esiri olmayacağız. Cep telefonu, bilgisayar kullanacağız ama esiri olmayacağız. Onları biz yönlendireceğiz. Bu konuda gerek velilerimizin gerekse öğretmenlerimizin duyarlılık göstermesi lazım. “ dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ