Miniklerden kütüphaneyi ziyaret

Miniklerden kütüphaneyi ziyaret

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kreşi'nde eğitim gören çocuklar kütüphaneyi ziyaret ettiler. Minikler raflarda bulunan kitaplara büyük ilgi gösterdiler.

Okul Öncesi ve Çocuk Bölümünde 06-16 yaş arası okuyucularımıza hizmet verildiğini açıklayan Kütüphane Müdürü Zeliha Atay, “Kitaplarımız açık raf sisteminde okuyucu hizmetlerine sunulmaktadır. Bölüm içerisinde ödünç verme servisi, genel koleksiyon, müracaat eserleri ve okul öncesi okuyucular için oluşturulan masal okuma ve oyun köşemiz bulunmaktadır. Çizgi film gösterimi, masal okuma saatleri düzenlenmektedir. “dedi.

YARDIMCI OLMAK

Atay, misyonlarını şu şekilde açıkladı: “Cins, yaş, ırk, milliyet, dil, din, eğitim, kültür, sosyo-ekonomik düzey ve politik görüş farkı gözetmeden, her türlü kütüphane materyalini, çeşitli kültür ürünlerini ve bilgiyi vatandaşların hizmetine ücretsiz sunmak, ömür boyu eğitim ve özgür zaman değerlendirme olanağı vermek, toplumun ekonomik, sosyal, eğitsel kültürel ve teknik kalkınmasının gerçekleştirilmesine yardımcı olmak.”

STANDARTLARA ULAŞMAK

Atay, Ulusal ve uluslararası bilgi üretiminin ve evrensel bilgi akışının vazgeçilmez unsuru olmak, eğitimi destekleyecek şekilde yayın koleksiyonunu sürekli yenilemek. Yaşam boyu öğrenebilen bireyler için başlıca başvuru merkezi olmak. Hizmette ve meslek anlayışında en üst standartlara ulaşmak.”diye konuştu. 



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok