Miniklerden Boyabatlı´ya bir buket teşekkür çiçeği

Miniklerden Boyabatlı´ya bir buket teşekkür çiçeği

ÇOCUKLAR GÜVEN İÇİNDE OLACAK

Miniklerden Boyabatlı´ya bir buket teşekkür çiçeği 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik yerleşkesinde bulunan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevindeki çocuklar için yeni oyun parkı yaptırıldı Parkın sakinleri çocuklar Genel Sekreter Boyabatlı´ya teşekkür etti

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı  Sekreterliğimiz yerleşkesinde bulunan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevin de çocuklar için yeni yapılan Oyun Parkı ile ilgili açıklama yaptı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Boyabatlı; Çocuklar bundan böyle kreş bahçesinde yazın gelmesiyle birlikte sıkılmadan eğlenceli vakit geçirebilecekler. ?Yaşamın en tatlı varlıkları çocuklarımız için kreşimizde eskiyen oyun parkının kaldırılarak yeniden dizayn yapılmasına karar verdik. hizmete sunulan parkta bulunan çeşitli oyun aletleri ile çocukların hoşça vakit geçirmelerini Düşme ve yaralanmaları engellemek adına gerekli tüm önlemlerin alındığını, Bu sayede Genel Sekreterliğimiz ve hastane çalışanlarımızın çocuklarının ihtiyacı olan çocuk parkı hizmete açılmış ve gülen yüzler görmek bizleri de mutlu etmiştir´ Güle güle neşeyle kullansınlar? dedi.

ÇOCUKLAR GÜVEN İÇİNDE OLACAK

Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan Ünal ise çocukların oyun parkı konusunda şunları söyledi:  Kreşimizde eski oyun parkının bulunduğunu çocuklarımızın kreşimize gelirken  sıkılarak geldiklerini şimdi ise anne ve babalarından ayrılarak sabahları koşarak kreşe geldiğini hemen oyun saatini iple çektiklerini belirterek, Bu parkın yapımında bizlere destek  katkılarından dolayı Sayın Genel Sekreterimiz Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi. Ünal  Çocuklarla birlikte Genel Sekreter Boyabatlıya bir buket takdiminde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü