Miniklerden aşure

Miniklerden aşure

KARDELEN ANAOKULU MİNİKLERİ GELENEKLERİNİ İLK KEZ TANIDILAR

KARDELEN ANAOKULU MİNİKLERİ GELENEKLERİNİ İLK KEZ TANIDILAR

Miniklerden aşure

Kırıkkale´de başarılarıyla tanınan Kardelen Anaokulu minikleri, imece usulü aşure etkinliği düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte minik öğrenciler, aşure ikramında bulundu.

GELENEKLERİNE İLK KEZ TANIK OLDULAR

Kardelen Anaokulu tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle aşure etkinliği gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliğin sağlandığı etkinlikte, minikler arasında paylaşmanın ve hoşgörünün aşılanması amaçlandı. Etkinlikte konuşma yapan Kardelen Anaokulu Okul Müdürü Halil Kahraman, ?Minik öğrencilerimizin bizlere ikram ettiği bu aşure ikramları aslında, kardeşliğimizin, dostluğumuzun yansımasıdır. Aşure bizlere birlik beraberlik mesajı veriyor? dedi.

BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK DUYGUSU

Eğitim, spor, sosyal kültürel alanlarda çocuklar için başarılı ve örnek çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Müdür Kahraman, ?Eğitimin yanında sosyal faaliyetlerin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Muharrem ayı nedeniyle geleneksel hale getireceğimiz aşure gününü düzenledik. Çocuklarımızı sevindirdiğiniz için hem kendimiz hem de onların adına emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum? ifadesinde bulundu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı