Minikler Pazarı tanıdı

Minikler Pazarı tanıdı

Lal Saran Anaokulu öğrencileri öğretmenler, Ayşegül Gür ve Filiz Akgün ile birlikte Pazartesi Semt Pazarını gezdiler.

MEYVE VE SEBZELERİ TANITTILAR

Okul öğretmenleri pazarda              çocuklara meyve ve sebzeleri tanıttılar.  Minikler pazarcı amcaları ile tanıştılar. Çocukları gören pazarcı amcalar pazarda bir anda karşılarında çocukları görünce şaşırdılar. Ancak çocukların pazarı gezmeye kendileriyle tanışmaya geldiğini öğrenince sevindiler. Bazı pazarcı amcaları çocuklara meyve ikram ettiler.

ÇOCUKLAR BU GEZİYİ PEK BEĞENDİ

Lal Saran Anaokulu öğretmenleri böyle bir etkinliği neden yaptıkları hakkında, “İstedik ki çocuklarımız, yedikleri meyve sebzelerin sofralarına nereden geldiğini canlı bir şekilde yerinde görsünler. Meyve sebzelerden uzak olmasınlar. Bu güzel gezi ile bunu gerçekleştirmek istedik. Öğrencilerimizin de gösterdikleri heyecan dolu tepkilerden bundan memnun kaldıklarını söyleyebiliriz” şeklinde konuştular.

ÇOCUKLARIN ÖĞRENME DUYGULARINI GELİŞTİRMEK

Okul müdürü Ekrem Acar da “Çocuklarımızın anaokulu çağında yaş itibariyle görerek ve dokunarak öğrenme dönemleri olması nedeniyle daha çok onlara bu tür geziler yaparak öğrenmelerini kalıcı hale getirmek istiyoruz dedi. Çocukları iki hafta öncede okulumuz çevresinde bulunan bakkal, berber ve camiyi gezdirdiklerini bu durumdan hem çocukların hem okul ve öğretmen olarak kendilerinin hem öğrenci velilerinin hem de gidilen yerdeki işyeri sahiplerinin çok memnun olduklarını belirterek bu tür gezilerimiz devam edecek” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti