Minikler oyunu beğeni ile izledi

Minikler oyunu beğeni ile izledi

Lal Saran Anaokulu?nda sosyal etkinlikler çerçevesinde ?Milli Kahramanlar? adlı gölge oyunu oynandı. Yusuf Nalbant tarafından oynatılan gölge oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı.

HACIVAT KARAGÖZ OYUNU

Okulda bulunan miniklerin coşku ile izlediği gölge oyununda en çok ilgili Hacıvat Karagöz oyunu gördü. Lal Saran Okulunda sosyal etkinliklerin her zaman olacağını ve çocukların bu tür oyunlarla sosyal aktivitelere daha çok yöneldiği belirtildi. Okul Müdürü Koçu Arpalık yaptığı açıklamada, Okul öncesi öğrencilerimizin kültürel değerlerimizi tanıması amacı ile bu tür etkinlikleri yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Arpalık, ?Bu tür oyunları açığa çıkararak çocukların zihinsel ve farkındalık hissini kendilerine kazandırıyoruz. Bu tür oyunlarımız ve sosyo aktüel programlarımız devam edecek? dedi.

 

FARKINDALIK DUYGUSU

Okul öğretmenleri de okulda ki miniklere yapılan bu tür etkinliklerin onlarda farkındalık oluşturduğunu söyleyerek böylece okulu daha çok sevdiklerini söylediler. Öğretmenler, ?Bu tür faaliyetlerde okulun sadece eğitim yeri olmadığı yeri geldiğinde de oyun ve öğretim yeri olduğunu aktarmak için böyle oyunlar oynuyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dediler. Okul Aile Birliği Başkanı Cantürk Atay ?da öğrencilerin bu etkinlikleri çok sevdiklerini ve onların sosyalleşmelerinde yardımcı olduğunu söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ