Minikler gönüllerince eğlendi

Minikler gönüllerince eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk?ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen faaliyetleri ?Şişme Oyun Grupları? ile start aldı.

MEYDAN SPOR ALANI OLDU
İlimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Cumhuriyet Meydanı?nda şişme futbol sahası, şişme voleybol sahası, şişme duvar, şişme zıpzıp gibi çeşitli parkurlar, miniklerimiz tarafından dolduruldu.
Şişme Oyun Gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar gün boyu stres attılar. Her bir parkuru da moderatör eşliğinde ayrı bir tat ayrı bir eğlence fırsatını yakalayan minikler, çocuk olmanın tadını çıkarttı. Veliler ve çocuklar etkinlikten oldukça memnun kaldı ve böyle etkinliklerin yıl boyu sürmelerini istediler. 
HALKIMIZ SPOR YAPSIN
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü; Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye?nin en genç, en sportif bakanlığı olduğunu yıl boyu böyle etkiliklerimizin devam edeceğini 
Söyledi. Ünlü, Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun Tırının Cumhuriyet Meydanında halkımıza spor yaptırmak için 14 Mayıs?ta ilimize geleceğini, 15-21 Gençlik Haftasında Cumhuriyet Meydanında halk koşusu, halk yürüyüşü ve sportif etkinliklerinin yapılacağını söyledi ve tüm halkımızı yapılacak olan etkinliklere davet etti.


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım