Minikler danslarıyla izleyenleri büyüledi

Minikler danslarıyla izleyenleri büyüledi

Hacılar İlköğretim Okulu Müdürü Ali Varışlı, öğrencilerin yıl sonunda moral ve motivasyon kazanmaları için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Eğitim ve öğretimin yanında eğlence, spor ve kültürel faaliyetlerin de sürdürüldüğünü belirten Varışlı, sosy

UNUTULMAZ GÜN YAŞATTILAR 
Hacılar İlkokulu tarafından İl Kültür Merkezi?nde Okuma Bayramı etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte birbirinden ilginç kıyafetler giyen minik öğrenciler dans ve müzik eşliğinde izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı. 
Hacılar İlköğretim Okulu Müdürü Ali Varışlı, eğitim ve öğretimin son günlerinde bu tür etkinliklerin öğrencilerin moralini yükselttiğini ve birlik ve beraberliği üst seviyeye taşıdığını söyledi. Okullarında bulunun 430 öğrenci ile önemli faaliyetlere imza attıklarını belirten Varışlı, okulda bulunan 9 sınıf öğretmeni, 10 branş öğretmeni olmak üzere 19 öğretmenle önemli başarılara imza attıklarını bildirdi. 
EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİ 
Varışlı konuşmasının devamında, ?Beldemizde eğitim ve öğretim faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu konuda yaptığımız çalışmalar örnek teşkil ediyor. Eğitim ve öğretimin önemini anlatmamıza gerek yok. Okulumuzda eğitim ve öğretimin yanında sosyo kültürel ve sportif aktiviteler de hız kesmeden sürüyor. Miniklerimizin burada yaptığı programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler ?Anadolu Ateşi? dansı ile izleyenlerin alkışını topladı. İspanyol dansı ile de izleyenleri büyüleyen minikler, izleyicilerden tam not aldı. Kültür Merkezi?nde düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ve öğrenci velileri katıldı.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti