Minikler bilgilerini yarıştırdı

Minikler bilgilerini yarıştırdı

Hanımeller ilköğretim Okulunda sosyal etkinlikler çerçevesinde 8. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Soruları branş öğretmenleri tarafından hazırlanan yarışma büyük ilgi içinde sınıflar tarafından izlendi.

SEKİZİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ
Hanımeller ilköğretim Okulunda sosyal etkinlikler çerçevesinde 8. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi.  Soruları branş öğretmenleri tarafından hazırlanan yarışma büyük ilgi içinde sınıflar tarafından izlendi. Yarışmaya 8/A sınıfından Gizem Gül Singer, Muhammet İsmail Gümüşbaş ve Mustafa Akyön 8/B sınıfından Pınar Kara, Dilara Kısıklı ve Haydar Canyurt, 8/C sınıfından Dilara Şimşek, Hilal Kargın ve Özgün Barın Güner, 8/D sınıfından da Şevval Erdal, Refik Aydoğdu ve Galip Samet Şerbetçioğlu sınıflarını katıldı. 
BAŞA BAŞ MÜCADELE ETTİLER
Yarışma başa baş bir mücadele şeklinde normal süre içerisinde tamamlanırken, devam eden süreçte dereceye giren sınıfları yedek sorular belirledi. Yarışmada 8/B sınıfı birinci, 8/A sınıfı ikinci, 8/C sınıfı ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere madalyaları okul müdürü Hamdi Gençtürk tarafından takıldı. 
BAŞARI ÖDÜLÜ ÜCRETSİZ GEZİ
Madalyaların dışında birinci olan sınıf Okul aile birliği tarafından okul gezi kulübünün Bartın Amasra?ya düzenlemiş olduğu geziye ücretsiz gönderilecek. İkinci olan sınıfın öğrencileri Hocapaşa Restaurant tarafından 3 kişilik yemekle ödüllendirildi. Üçüncü olan sınıfın öğrencileri Makro Sinemaları tarafından 3 kişilik sinema bileti ile ödüllendirildi. Dördüncü olan sınıfın öğrencilerine de Kültür Merkezi tarafından 4 kişilik tiyatro bileti ile ödüllendirildi.


1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı