Minikler sahanın tozunu attırdı

Minikler sahanın tozunu attırdı

11 OKUL 132 SPORCU KATILDI

Minikler sahanın tozunu attırdı

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi

11 OKUL 132 SPORCU KATILDI

11 okuldan 132 sporcunun katıldığı 08-17 Mart 2016 tarihleri arasında Merkez sentetik çim sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Atatürk Ortaokulu ve Kızılırmak Ortaokulu karşılaştı. Müsabakalar sonunda Atatürk Ortaokulu birinci olurken Kızılırmak Ortaokulu ikinci, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu üçüncü, Sakarya Koleji dördüncü oldu.

SPORCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, burada başarılı olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecekler ve bu takımımızdan guruplarda fair-play çerçevesinde başarı elde etmesini bekliyoruz dedi. Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip, emeği geçen antrenörlere, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ