Minikler büyüledi

Minikler büyüledi

ÇOCUK EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MÜNAZARA YARIŞMASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

ÇOCUK EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR MÜNAZARA YARIŞMASINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Minikler büyüledi

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklar öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, farklı görüşleri bir arada yaşatabilmek ve empati kurma becerilerini geliştirmek amacıyla yarışma düzenlendi.

BÜROKRATLAR KATILDI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müdür Yardımcıları, Kuruluş Müdürleri, Sevgi Evleri Derneği Başkanı Mediha Kuşdemir ve korunma ve bakım altından bulunan çocukların katılımı ile ?Münazara Yarışması? düzenlendi.

İKİ GRUP KARŞILAŞTI

Kırıkkale Üniversitesinden Doç. Dr. Mehmet Katrancı, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürü Gülnihan Akyürek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Gülhanım Gül´ün jüri üyeliğini yaptığı münazara yarışmasında "Demir" ve "Ateş" Grubu olarak karşı karşıya gelen çocuklar ?Medyada Çocuğa Şiddetin Sıklıkla Gösterilmesi Olumlu mudur? Olumlu değil midir?? konusunu tartıştı. 1. olan takım Konya İline gitmeye hak kazandı.

TOPLUM İÇİNDE KENDİNİ İFADE ETME

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yakup Yeşilırmak yaptığı konuşmada münazaranın insanın toplum içinde kendini ifade edebilmesine, fikirlerini rahatça dile getirebilmesine olanak sağladığını belirterek bunları ifade ederken karşıt görüşlere de saygılı olunması gerektiği üzerinde durdu.

HABER: Arzu Kayır



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı