Minikler başkan oldu

Minikler başkan oldu

MİNİKLERE MAKAM ARACI TAHSİS ETTİ

Minikler başkan oldu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur başkanlık görevini Başak Dedebali ve Cihan Emin Alan´a devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde ilkokul öğrencileri Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u ziyaret etti.

GELECEK NESİLLERİN ÖNEMİ

23 Nisan dolayısıyla Yahşihan Belediye Başkanı koltuğuna Başak Dedebali ve Cihan Emin Alan ismindeaki öğrenci oturdu. Belediye Başkanlık makamında iken icraatlarından bir kaçını yerine getirilmesi için ilgili müdürlerini arayıp talimat verdi. Daha çok okulların alt yapısı ve sosyal Faaliyetler yapımında gerekecek her türlü yardımların olunması talimatını verdi.  Ziyarete gelen öğrencilere Başkan Sungurun yaptığı konuşmada, ?İnşallah her gelen nesil, bir öncekinden daha iyi yetişerek, daha güçlü bir Türkiye´yi inşa ederek, Türk milletini uzun süredir ayrı kaldığı gerçek yerine ulaştıracaklardır.?

MAKAM ARACI TAHSİS ETTİ

?Geleceğimizin teminatı garantisi sizlere hizmet etme yarışındayım Okulunuz ve arkadaşlarınız, öğretmenleriniz için yapılası gereken araç gereç envanter, okul gezileri ne gibi isteklerinizde belediyemiz emrinizde? dedi.  Açıklamalarının ardından Başkan Sungur ziyarete gelen öğrencileri hediyelerle uğurlayarak Başkanlık makam aracını onlara tahsis etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ