Minik Yüreklerin Peygamber Sevgisi

Minik Yüreklerin Peygamber Sevgisi

Özel Kızılırmak İlkokulu 4-C sınıfı öğrencilerinin, öğretmenleri Rıfat İlhan rehberliğinde hazırlayıp sahneledikleri programda duygu sel oldu, minik yüreklerden aktı.

PEYGAMBERİMİZİN DÜNYAYA GELİŞİ MÜNASEBETİYLE

Özel Kızılırmak İlkokulu 4-C sınıfı öğrencilerinin, hazırlayıp sundukları “Sen hâlâ 40 yaşındasın ve ümmetinin başındasın” adlı programı izleyen veliler gözyaşlarına hâkim olamadılar. Geçtiğimiz haftalarda idrak ettiğimiz, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin 1443. Yılı dolayısıyla 4-C sınıfının hazırladığı programda, sınıf öğretmeni Rıfat İlhan yönetiminde öğrenciler şiirler ve ilahiler okuyup oratoryo sergilediler.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı programda, masum ve samimi Peygamber sevgisiyle öğrencilerin okumuş oldukları şiirlerin havasına kendilerini kaptıran veliler gözyaşlarını tutamadılar. Bir saatten fazla süren programın sonunda öğrenciler, kendilerini izlemeye gelen anne babalarına gül ve kandil lokumu hediye ettiler. Çocuklarının hazırlamış olduğu programı çok beğendiklerini ifade eden veliler, bu imkânı sunan Sınıf Öğretmeni Rıfat İlhan’a teşekkür ederek, çocuklarının medeni cesaretlerini ve özgüvenlerini geliştiren bu tarz programların artarak devam etmesini dilediler.



rıfat ilhan
12.01.2015 22:10:05
Öncelikle öğrencilerimle gurur duyuyorum. Velilerime bu güzel geceyi yaşattıkları için Teşekkür ediyorum. Bizim bu duygu yüklü programımızı okuyucularıyla buluşturan ve bu tür etkinlikleri önemseyen Pusula yayın ekibine, sayın Habilhan Pehlivanlı Bey`in şahsında Teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı