Minik Palyaçoların paylaşma sevinci

Minik Palyaçoların paylaşma sevinci

Minik Kalpler Anaokulu Minik Palyaçolar Sınıfı ?Değerler Eğitimi? çerçevesinde kardeş okuluna giderek ?yardımlaşma? örneği gösterdi.

DEĞERLER EĞİTİMİ

İlimizin faaliyetleriyle ve başarılarıyla göz dolduran anaokullarından Minik Kalpler Anaokulu?nun Minik Palyaçolar Sınıfı, ?Değerler Eğitimi? çerçevesinde kardeş okulu olan Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu?nun anasınıfına oyuncak ve kitap yardımında bulundu.

İNSANLIĞA ÖRNEK NESİL

Yardımlaşmanın daha küçük yaşlarda çocuklarımıza aşılanması gereken en önemli değerlerden biri olduğunu belirten Okul Müdiresi Şengül Doğan, bu tür faaliyetlerin aralıksız devam edeceğini söyledi. Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu Müdürü Habip Aykul da, herkesin imkânları ölçüsünde birbirine yardım etmenin çok büyük bir erdem olduğunun altını çizerek, ?Komşusu açken tok yatan bizden değildir? anlayışına sahip bir dinin mensupları olarak atalarımızın yüzyıllardır yardımlaşmada insanlığa örnek teşkil ettiğini vurguladı.

HEDİYELER VERİLDİ

Minik Kalpler Anaokulu Müdür Yardımcısı Bülent Özçam, Minik Palyaçolar Sınıfı Öğretmeni Melike Özlü ve öğrencilerinin hazır bulunduğu programda her iki okul öğrencileri arasındaki kaynaşmanın yanı sıra, hediyelerini veren öğrencilerin heyecan ve mutluluğu gözden kaçmadı. 

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü